CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

Propostes denegades

1.- Ajudar a la creació de la cultura local 
Que els grups de teatre locals puguin tenir accés un dia setmanal a la Sala Multifuncional Albert Camus per poder dur a terme el seu procés de creació i assajos.
Motiu de denegació: No compleix amb els requisits de les bases. No es tracta d’una nova inversió, ni d’una obra de manteniment, ni d’una reparació ni  d’una adquisició de material o edifici o espai.

 

2.- Pluvials al C. Sa Sínia 
Desaigües per la pluja acumulada al C. Sa Sínia.
Motiu de denegació: Aquesta zona està pendent de reordenament urbanístic.

 

3.- Instal·lació de fibra òptica a Binibeca Vell
El funcionament actual d'Internet a la urb. de Binibeca Vell és molt deficient, en no existir ni tan sols preinstal·lació per cable. A més a més, empitjora molt durant els mesos de més afluència turística (maig-octubre), degut segons els tècnics a "la sobrecàrrega d'una xarxa obsoleta". L'ús d'internet és cada cop més freqüent i necessari i el seu ús, lluny de ser un caprici (lleure) és una autèntica necessitat: alumnes els estudis i treballs dels quals es realitzen totalment en plataformes digitals i adults que tenim cada cop més la necessitat i obligació de treballar telemàticament..  
Motiu de denegació: L’actuació proposada no és competència municipal. Davant la propera arribada del 5G, no cal fer aquest tipus d’inversió.

 

4.- Sala insonoritzada per a assaig d'associacions de batucades i bandes musicals.
Insonoritzar alguna nau de l'Ajuntament situada al polígon de Sant Lluís per poder compartir-la entre associacions de batucades i bandes musicals que necessitin sala d'assaig, així com lloc on guardar els instruments.
Motiu de denegació: No compleix amb els requisits de les bases. L’ajuntament no disposa d’aquest espai per adequar.

 

5.- Papereres intel·ligents.
Nou sistema de reciclatge públic, el compactador de residus intel·ligent, que funciona amb energia solar a qualsevol ubicació gràcies a la tecnologia de gestió d'energia patentada Solar MAX.
Motiu de denegació: L’administració pública no pot aprovar projectes que afavoreixin una marca o una empresa concreta. A més a més s’ha valorat que la compactació de residus de diferents orígens sense una separació no va en la línia del reciclatge i la separació de residus per la qual apostam com a municipi i com a Illa Reserva de Biosfera.

 

6.- Cortines aules CEIP Sant Lluís.
Adquisició de cortines opaques per a 3 aules. 
Motiu de denegació: No compleix amb els requisits de les bases. Es tracta d’un espai de titularitat pública d’ús restringit.

 

7.- Adecentament Molls d'Alcaufar.
Adecentament i recuperació dels antics i polits molls d'Alcaufar, que surten a moltes fotos i publicitats de Menorca.
Motiu de denegació: La competència és del Ministeri de Costes. L’Ajuntament té una concessió administrativa per dur a terme aquest projecte de reparació dels molls. Actualment el projecte ja està redactat, pendent d’aprovació i posterior licitació. 

 

8.-  Plantes per a Cala Torret.
Que l’Ajuntament  planti una varietat de plantes autòctones, que atrauen els insectes pol·linitzadors i mantengui les plantes. Cala Torret era una de les urbanitzacions més cuidades a Sant Lluís fa 20 anys, però ara les façanes de les cases i les voreres estan brutes i abandonades, donant la impressió general d’abandonament: en canvi, cada any, hi obre un nou servei (restaurant, centre d'esport aquàtic) que atrau els turistes, convertint-la de zona residencial a centre turístic, en els darrers 20 anys. Hi ha 40 jardineres de l'ajuntament, i només 18 tenen plantes establertes, mentre 22 contenen males herbes, i són els veïns que en tenim cura.
Motiu de denegació: Totes les jardineres municipals tenen sembrat qualque tipus de vegetació, el manteniment de les quals se n’encarrega una empresa externa. Pel que fa a la resta de jardineres són de titularitat privada i l’ajuntament no hi pot intervenir.

 

9.- Adquisició panells d'aïllament acústic per al menjador escolar del CEIP Sant Lluís. 
Adquisició del material necessari per a l'aïllament acústic del menjador escolar del CEIP Sant Lluís.
Motiu de denegació: No compleix amb els requisits de les bases. Es tracta d’un espai de titularitat pública d’ús restringit.

 

10.- Gimnàs de calistenia a l'aire lliure (Circuit Natural o Sa Garrigueta).
Jocs fices a l'aire lliure que promouen l'exercici físic amb el propi pes corporal. L'objectiu és adquirir força i fortalesa física fet que és premordial en la salut de les persones. Amb això es poden fer exercicis bàsics, dinàmics i estàtics. 
Motiu de denegació: Ja existeix un gimnàs d’aquest tipus al Circuit Natural, i actualment se n’està projectant un de nou a Binibèquer Nou.

 

11.- Renovació pistes de tennis del C. Cap Roig de Binibèquer Nou
Que es renovin les parets, es repari el quadre elèctric, s'instal·li un fanal amb placa solar, pintar línies de les pistes, comprar noves xarxes de tennis, treure les males herbes i les runes. L'Escola d'Art podria pintar un mural a les parets. Posar bancs al voltant de les pistes i a la zona d'arbres als afores per crear una zona de pícnic. Posar una font d'aigua potable. Asfaltar els dos camins curts que arriben a la zona. Asfaltar un tros de vorera al costat, per a aparcament. 
Motiu de denegació: Pressupost insuficient. 


 

12.- Vorera que discorre per Barranc de Binissafúller Platja.
Continuar la vorera, fent-la d'un metre d'ample, amb barana de llenya de pi, ullastre o similar. Que compleixi les normes medioambientals i de seguretat ciutadana, a més a més canviar el "quitamiedos" i fer neteja de malesa.
Motiu de denegació: Pressupost insuficient. Zona perillosa per a vianants. L’accés peatonal s’ha de fer pel camí habilitat que discorre per darrera de la platja.

 

13.- Creació d'un espai natural d'aprenentatge.
Dissenyar un nou espai de vida al pati de l'escola. Aquest espai s'utilitzarà per desenvolupar iniciatives d'experimentació, jocs creatius i espais d'observació natural. Serà un entorn obert a projectes escolars, a les diferents institucions del poble i a les famílies. 
Motiu de denegació: No compleix amb els requisits de les bases. Es tracta d’un espai de titularitat pública d’ús restringit.

 

14.- Parc infantil literari.
Es tracta d'un parc infantil construït entre llibres d'obres menorquines i literatura infantil. On es promou la lectura i podria haver un intercanviador de llibres ja llegits. Es tractaria de treballar el projecte amb la biblioteca del municipi per determinar quins llibres podrien ser rellevants, i fer el disseny amb joves emprenedors de l'illa. Aquest disseny ha d'inclure i adaptar-se al material d'un parc infantil amb tobogan, gronxador, sorrall, taula d'aigua ...
Motiu de denegació: Pressupost insuficient.


 

15.- Parc alternatiu al Pinaret de S'Algar.
Instal·lació de: Circuit d'aigua, circuit d'equilibri, turó de la descoberta, tirolina, rotllana de troncs, túnel d'enfiladisses, estructura Tamesis.
Motiu de denegació: Pressupost insuficient.
 

16.- Barbacoes.
Adquirir dues illes de barbacoes i instal·lar-les al Circuit Natural. Com les que han instal·lat al parc del Molí des Castell. En cas de no poder-se fer al Circuit Natural posar-les a sa Garrigueta..
Motiu de denegació: No es poden posar elements que puguin originar incendis en una zona forestal.


 

17.- Eixamplament, asfaltat, pintat i col·locació de llums solars al carril peatonal del C. des Caló Blanc de Cap d'en Font.
Eixamplament del carril peatonal ja existent al carrer des Caló Blanc per tal de millorar la mobilitat i seguretat dels vianants. Posteriorment, asfaltat i pintat per aconseguir un aspecte harmònic amb la continuació del carril fins a Binissafúller. Finalment, col·locació de llums solars antirobatori per permetre millor visibilitat dels vianants i aconseguir un carril més segur per a tothom..
Motiu de denegació: Està pendent de redacció el projecte d’urbanització de Cap d’en Font on s’inclouran aquestes i d’altres millores de la urbanització.

18.- Crear una zona d'oci infantil a l'actual pista de petanca de Binissafúller Platja.
Construir un parc infantil amb el corresponent terra de cautxú, i diversos jocs com: tobogan, caseta, gronxadors, etc. A més, d'afegir bancs pels adults, una font, i arbres per tenir ombra; a més d'una estètica atractiva.
Motiu de denegació: Pressupost insuficient. L’ajuntament ja està elaborant un projecte per definir a la zona a petició i en consens amb l’associació de propietaris.