CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SANT LLUÍS VIURÀ UNA FESTA DE L’ADOLESCÈNCIA I LA INFÀNCIA SORGIDA DE LA PARTICIPACIÓ DELS I LES JOVES

SANT LLUÍS VIURÀ UNA FESTA DE L’ADOLESCÈNCIA I LA INFÀNCIA SORGIDA DE LA PARTICIPACIÓ DELS I LES JOVES18 noviembre 2021

Sorgida de la participació assembleària d’infants i joves, i amb el recolzament de l’Ajuntament de Sant Lluís, s’ha organitzat per aquest dissabte, 20 de novembre, una gran Festa de l’Adolescència i la Infància per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants i Adolescents.

Durant tot el dia, el Pla de Sa Creu es convertirà en l’epicentre d’un seguit d’activitats pensades per commemorar aquesta data, i proposades totes elles pels infants i adolescents del municipi. De fet, tots els actes que tindran lloc el dissabte sorgeixen de les idees que els infants i adolescents han expressat a través de diverses asamblees participatives que han tingut lloc durant aquestes setmanes.

Durant el matí hi haurà un taller d’estampació, un taller de manualitats, castell inflable, carreres pels carrers del centre tant a peu com en bicicleta i una gimcana amb els jocs de sempre. Ja el capvespre el Pla de Sa Creu presenciarà el primer concert oficial del jove grup «La Huella», i després una sessió de música amb Dj a cargo de Edu sound, fins a les nou del vespre. A més, durant tot el dia s’organitza una marató fotogràfica, amb premis per a les millors instantànies que recullin l’ambient de la celebració.

Des de l’Ajuntament de Sant Lluís es valora molt positivament la implicació dels infants i adolescents del poble en l’organització d’aquesta celebració. De fet, el Consistori dóna molta importància a la participació dels i les joves, i aquesta experiència ha de servir d’exemple per a seguir fomentant un paper actiu de la joventut en les decisions municipals, més ara que Sant Lluís ha estat designat Ciutat Amiga de la Infància.