CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS FORMALITZA LA COMPRA DE SA TANCA, QUE ES CONVERTEIXI EN EDIFICI MUNICIPAL

L’AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS FORMALITZA LA COMPRA DE SA TANCA, QUE ES CONVERTEIXI EN EDIFICI MUNICIPAL27 octubre 2021

L’Ajuntament de Sant Lluís ha formalitzat aquest matí de manera definitiva l’adquisició de l’edifici de Sa Tanca. La batlessa de l’Ajuntament, Carol Marquès, acompanyada del primer tinent de batle, Joan Pons, ha signat l’escriptura de compra-venda, que materialitza la compra de l’edifici a la societat Coral Homes, i converteix definitivament Sa Tanca en un edifici municipal.

L’edifici s’ha adquirit per un preu de 2.093.300 euros (IVA inclòs), dels quals 1.650.000 euros són aportats pel Govern balear a través dels fons de l’Impost de Turismse Sostenible (ITS), el Consell aporta 400.000 euros i l’Ajuntament assumeix la part restant de 43.300 euros. La titularitat de l’edifici serà municipal.

La batlessa Carol Marquès ha celebrat la firma, destacant que «respon a un acord de tots els grups polítics. Ara ja podem dir que som propietaris d’un edifici que, per la seva naturalesa, havia de ser públic. Durant el procés negociador hem mantingut acords polítics i hem sumat voluntats i administracions, amb la participació econòmica del Govern balear i també del Consell de Menorca».

Una vegada l’edifici de Sa Tanca ja és de l’Ajuntament, la propera passa serà una reunió amb tots els grups polítics municipals per dibuixar el full de ruta a partir d’ara. La batlessa destaca que «tenint clars els condicionants que marca l’ITS, hem de veure com podem treure el màxim profit a l’edifici. Hem d’aconseguir no només canviar l’aparença de l’entrada del poble, sinó també que l’edifici sigui un referent a nivell municipal i insular, pel tipus d’edifici, pels seus usos i per tot allò que pot suposar d’impuls de la reactivació del municipi».