CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

LA CONSELLERIA DE MOBILITAT PRESENTA LA PROPOSTA PER PACIFICAR EL CAMÍ DE SES BARRAQUES

LA CONSELLERIA DE MOBILITAT PRESENTA LA PROPOSTA PER PACIFICAR EL CAMÍ DE SES BARRAQUES15 octubre 2021

La conselleria de Mobilitat del Consell de Menorca ha presentat la proposta per pacificar el Camí de Ses Barraques, que discorre entre el polígon empresarial de Sant Lluís i l’Avinguda de La Pau. Aquesta iniciativa dóna resposta a una reivindicació històrica dels residents de la zona, que veuen com actualment els vehicles que circulen en doble sentit passen molt a prop de les seves cases degut a les dimensions reduïdes del vial, que no permeten la circulacio segura de dos cotxes a la vegada.

La primera part de la proposta preveu la construcció d’una rotonda a l’enllaç entre el polígon industrial, la carretera cap a Es Castell i el Camí de Ses Barraques. Aquesta actuació es troba ja en fase de contractació al Consell de Menorca, després que s’hagi superat ja la tramitació administrativa per habilitar els terrenys necessaris.

Des d’aquesta rotonda, la carretera mantindria el doble sentit de circulació en tot el tram que discorre dins sòl rústic. A l’entrada de les Bodegues Binifadet s’habilitaria un espai per a ordenar l’entrada i sortida de vehicles, i una mica més endavant la via passaria a ser d’un únic sentit de circulació, en direcció Sant Lluís. Des d’aquest punt i fins a l’Avinguda de La Pau, es delimitaria un espai per als vehicles i un altre per a peatons i ciclistes. En el punt en què el Camí de Ses Barraques coincideix amb l’Avinguda de La Pau es construiria una nova rotonda, que aportaria major seguretat per a la circulació rodada.

El projecte ha estat presentat als residents de la zona, i resta obert als suggeriments que es puguin rebre, tot respectant l’objectiu principal d’aquesta iniciativa, que és el de pacificar la via i donar major seguretat a vehicles, ciclistes, peatons i, sobretot, als residents de la zona.

La inversió prevista per a fer realitat aquesta actuació és d’aproximadament mig milió d’euros, i s’estudia incloure també el soterrament del cablejat aeri de la via a tota la via.