CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ES RETIREN MÉS DE 300 QUILOS DE RESIDUS DE L’ENTRADA I LES VORERES DEL POLÍGON EMPRESARIAL DE SANT LLUÍS

ES RETIREN MÉS DE 300 QUILOS DE RESIDUS DE L’ENTRADA I LES VORERES DEL POLÍGON EMPRESARIAL DE SANT LLUÍSPer la Mar Viva Pro ha retirat en dos caps de setmana més de 300 quilos de residus acumulats a l’entrada del polígon empresarial i a les voreres de la carretera que hi condueix. Concretament, han estat 303,87 quilos de restes, sobretot plàstic, que estaven repartides per la zona. Aquesta feina de neteja s’encarrega anualment a una empresa, i en aquesta ocasió s’ha optat per aquesta empresa per tal que, a més de fer la feina de neteja, pogués analitzar els possibles origens dels residus i aportar idees d’actuació.

La tasca de neteja s’ha dut a terme durant dos caps de setmana (31 d’octubre i 14 de novembre). En la primera data es van retirar 82,6 quilos, i en la segona, 221,27 quilos. Entre les conclusions aportades per l’associació, destaca que la gran majoria dels residus que s’han localitzat a les voreres procedien de conductors que els han llençat per la finestra dels seus vehicles i també de les activitats diàries de les empreses i els supermercats del polígon.

Aquesta tasca de neteja servirà també per acondicionar el terreny per a una futura plantació d’arbres a la zona. Des de l’àrea de Medi Ambient es fa una crida a la ciutadania per tal de reduir la producció de residus i, sobretot, per tal que els residus que no es puguin evitar es dipositin al lloc on correspongui. “La tasca de mantenir net el poble és responsabilitat de totes i tots”, ha conclòs la regidora de Medi Ambient, Fani Medina.