CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT OBRE UNA LÍNIA D’AJUTS AMB 120.000 EUROS PER A LA MODERNITZACIÓ DE COMERÇOS I EMPRESES

L’Ajuntament de Sant Lluís ha aprovat una convocatòria pública d’ajuts per als comerços i les empreses de serveis del municipi, dotada amb 120.000 euros. L’objectiu d’aquesta actuació és fomentar la modernització i la millora de la competitivitat de les petites empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, així com l’obertura de nous establiments amb caràcter sostenible (si tenen sol·licitada la llicència d’obertura i funcionament amb anterior al 30 de novembre de 2020).

Amb aquesta convocatòria, es poden subvencionar les següents actuacions:
- Inversions per a la innovació tecnològica i digital, encaminades a potenciar el comerç electrònic en establiments de venda presencial (per exemple aplicacions informàtiques, creació o millora de llocs web o equipament informàtic).

- Inversions que impliquin un avanç cap a una economia baixa en carboni, la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat (per exemple, il·luminació de baix consum, climatització i refrigeració que impliqui reducció de consum energètic, sistemes de gestió energètica o punts de recàrrega de vehicles elèctrics).

- Inversions per millorar l’accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques.

- Equipament per a la modernització de l’establiment amb criteris sostenibles.

- Equipament per a la millora de la imatge de l’establiment.

L’ajut rebut podrà ser d’un màxim del 50% del cost total del projecte, amb un import màxim de 5.000 euros per persona beneficiària. Els projectes per als que se sol·licitin els ajuts s’han d’executar i pagar en el període comprès entre el dia 1 de gener de 2020 i el 30 de juny de 2021.

Les sol·licituds d'ajuda es poden presentar fins el dia 30 de novembre de 2020.

En cas que el nombre de projectes presentats superi l’import econòmic de la convocatòria, es realitzarà una baremació de les iniciatives, en el que es recompensaran aspectes com si la despesa del projecte s’efectua a empreses de Menorca, pertànyer a alguna associació de comerciants o disposar d’un pla d’igualtat, entre altres.