CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ES POSA EN MARXA UN SERVEI D'INFORMADORS DE CARRER PER EXPLICAR LA DESESCALADA

ES POSA EN MARXA UN SERVEI D'INFORMADORS DE CARRER PER EXPLICAR LA DESESCALADAL’Ajuntament de Sant Lluís, amb motiu de l’inici de la Fase 1 de la desescalada, posa en marxa un servei d’informadors de carrer que orientaran a la ciutadania sobre els detalls d’aquesta fase, i també de les futures. Aquest servei estarà en funcionament de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 17 a 19 hores. Els informadors aniran en parella, i passejaran per tot el municipi, tant el nucli urbà com la costa.

El grup d’informadors està composat per cinc treballadors de l’Ajuntament de Sant Lluís, fins ara assignats a l’àrea de Joventut, que han rebut una formació específica sobre els detalls de la Fase 1. L’objectiu és que aquest servei d’informació municipal estigui en funcionament durant totes les fases de la desescalada, per tal que la ciutadania pugui tenir el màxim d’informació i així fer més fàcil el compliment de cadascuna de les fases i incrementar la consciència ciutadana.

Cal recordar la importància de complir totes les mesures i protocol sanitaris per avançar cap a la nova normalitat, que no és més que aprendre a conviure amb el virus, adoptant totes les mesures necessàries per evitar contagiar-nos i contagiar els demés.