CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT DESTINA 120.000 EUROS PER A AJUDAR AL COMERÇ LOCAL

L’Ajuntament de Sant Lluís destinarà 120.000 euros per ajudar al petit comerç local. En la sessió plenària de demà dimecres, està previst que s’aprovi una modificació de crèdit que permet destinar fons propis a dues convocatòries d’ajuts al teixit comercial local, que s’ha vist afectat per la crisi del Covid-19.

Aquests recursos serviran per treure dues convocatòries d’ajuts. Una primera que es farà en coordinació amb la resta d’Ajuntaments de l’illa, d’acord amb la intenció anunciada per part de tots els Consistoris d’establir línies d’ajuts directes per aquells comerços que hagin hagut de tancar durant aquest període d’estat d’alarma.

La segona convocatòria estarà oberta a tot el teixit comercial de Sant Lluís, i tindrà com objectiu aportar valor afegit als comerços del municipi. Aquesta iniciativa ja s’està treballant conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Sant Lluís, i es preveu que pugui sortir en un termini de tres mesos. Es reforçaran aspectes com la sostenibilitat, les noves tecnologies, la formació, i tots aquells aspectes que puguin reforçar el teixit comercial del municipi i aportar-li valor afegit i trets distintius. L’equip de govern vol impulsar així un projecte comú, de la mà dels comerciants locals, per aconseguir diferenciar i reforçar el comerç local, tot aportant un segell propi que sigui sinònim de qualitat, servei i proximitat.

La modificació de crèdit que permet habilitar aquesta partida de 120.000 euros ja estava en tramitació abans que esclatés la crisi del Covid-19. Per fer front a la situació creada, s’han redistribuït algunes de les partides previstes, per tal de poder destinar recursos a l’emergència social i econòmica que s’està creant. En aquest sentit, cal recordar que s’han destinat també 100.000 euros a reforçar els ajuts individuals, i 43.000 euros a la contractació de personal de l’àrea social.