CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     
  L'AJUNTAMENT INICIARÀ LA PROPERA SETMANA EL TANCAMENT DE LES PARCEL·LES MUNICIPALS AL POLÍGON INDUSTRIAL
És una de les mesures acordades a principis de mandat amb l’Associació Empresarial, amb qui s’ha consensuat un pla d’actuació.

L'AJUNTAMENT INICIARÀ LA PROPERA SETMANA EL TANCAMENT DE LES PARCEL·LES MUNICIPALS AL POLÍGON INDUSTRIAL

L'AJUNTAMENT INICIARÀ LA PROPERA SETMANA EL TANCAMENT DE LES PARCEL·LES MUNICIPALS AL POLÍGON INDUSTRIALL’Ajuntament de Sant Lluís iniciarà la propera setmana el tancament de les parcel·les municipals al polígon industrial, per tal de millorar l’aspecte de la zona i incrementar-ne la seguretat. Aquesta és la primera de les actuacions incloses al Pla d’Actuacions dissenyat conjuntament amb l’Associació d’Empresaris del Polígon Empresarial de Sant Lluís, i que s’ha treballat des d’inicis d’aquest mandat.

El passat estiu ja va tenir lloc una visita detallada al polígon, per tal de conèixer la realitat i les necessitats de la zona. També es va mantenir una primera reunió amb l’Associació d’Empresaris, i es va acordar que aquests elaborarien un llistat d’aquelles actuacions que consideraven necessàries per tal de millorar un punt estratègic per al municipi. Des d’aquell moment, però, l’Ajuntament ja va iniciar algunes actuacions, com la substitució de l’enllumenat públic o la millora de la senyalització horitzontal i vertical a la via pública, projectes que s’han presentat ja al Pla Insular de Cooperació 2020, per tal que puguin ser finançats.

El passat mes de gener es va rebre el llistat de propostes de l’Associació d’Empresaris, i el dia 26 de febrer va tenir lloc una reunió a l’Ajuntament entre els representants del polígon, la batlessa Carol Marquès i la regidora encarregada del Polígon, Débora Marquès, on es van analitzar les propostes de l’Associació i es van prioritzar, i també des de l’Ajuntament es va informar de les actuacions que s’estan duent a terme o que ja estan programades.

En compliment d’una de les mesures acordades, l’Ajuntament iniciarà la propera setmana el tancament de les parcel·les municipals amb tanques metàl·liques cegues, per tal d’impedir que la vegetació surti al carrer i garantir la seguretat de l’espai. A la vegada, s’enviaran requeriments als propietaris privats per tal que facin el mateix amb les seves parcel·les, per garantir així la seguretat de la via pública.