CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ELS DANYS DEL TEMPORAL GLÒRIA A LA VIA PÚBLICA DE SANT LLUÍS ES CALCULEN EN 252.000 EUROS

ELS DANYS DEL TEMPORAL GLÒRIA A LA VIA PÚBLICA  DE SANT LLUÍS ES CALCULEN EN 252.000 EUROSEls serveis tècnics de l’Ajuntament de Sant Lluís han realitzat un primer informe per calcular els danys que el temporal Glòria va ocasionar a l’espai públic de la costa de Sant Lluís. Aquest primer informe estima que serà necessària una inversió de 252.000 euros per arreglar els danys ocasionats. Les actuacions previstes inicialment són la neteja i retirada d’objectes de la via pública, i actuacions específiques a S’Algar (bàsicament Setena Avinguda) i a Cala Alcaufar.

Aquest informe inicial ara es remetrà a la Delegació del Govern a Balears, per tal que pugui informar al Govern central i així tenir en compte la realitat de Sant Lluís a l’hora de contemplar els ajuts econòmics per als afectats pel temporal.

Paral·lelament, continuen les tasques per recuperar la normalitat a les zones afectades. El tram més perjudicat, la Setena Avinguda de S’Algar, està ja reoberta al trànsit en la seva totalitat, a la vegada que continuen les tasques per part de la Brigada per restablir per complert la normalitat a la zona, reposant mobiliari públic i seguint amb les tasques de neteja.