CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

OBERT EL CONCURS PER ADQUIRIR DOS VEHICLES ELÈCTRICS PER A LA POLICIA LOCAL

OBERT EL CONCURS PER ADQUIRIR DOS VEHICLES ELÈCTRICS PER A LA POLICIA LOCALL’Ajuntament de Sant Lluís ha iniciat el procediment per adquirir dos vehicles elèctrics per a la flota de la Policia Local. D’aquesta manera, es renovarà la flota amb un parc més sostenible, eficient i ecològic, a través d’una inversió que es realitzarà amb fons de l’any 2019.

La compra es farà a través d’una licitació pública, que ja s'ha obert, i per un pressupost màxim de 90.000 euros (els dos vehicles). L’oferta es farà en dos lots, per tal que es puguin ofertar vehicles a títol individual i així facilitar una major concurrència. Els vehicles que s’ofertin han de tenir una autonomia mínima de 350 quilòmetres, i han de ser de tipus SUV o Crossover Tot Camí.

Els dos nous vehicles elèctris substituiran a dos vehicles que ara mateix funcionen amb gasoil, i que recorren anualment uns 200.000 quilòmetres. Una vegada renovada la flota, la Policia Local de Sant Lluís disposarà de dos vehicles elèctrics, i un tercer vehicle a gasoil, reservat per a tasques de suport i per a detencions.

Es calcula que, amb auqesta inversió, l’estalvi anual en combustible que tindrà l’Ajuntament de Sant Lluís serà d’uns 10.000 euros.

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins el dia 4 de febrer.