CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

LA CAMPANYA DE RECOLLIDA SOLIDÀRIA D'ULLERES ARRIBA JA A LES 3.000 UNITATS

LA CAMPANYA DE RECOLLIDA SOLIDÀRIA D'ULLERES ARRIBA JA A LES 3.000 UNITATSLa campanya de recollida d’ulleres que va iniciar l’Ajuntament de Sant Lluís fa un mes està essent tot un èxit. A dia d’avui, ja s’han recollit més de 3.000 ulleres, i el termini d’entrega encara està obert fins el dia 3 de desembre.

El Rotary Club de Mahón-Mô s’ha sumat a la iniciativa, i aquest matí ha fet entrega a l’Ajuntament de totes les ulleres recollides a les òptiques de Menorca a través de la seva campanya anual. Aquesta aportació, que l’Ajuntament de Sant Lluís aplaudeix i agraeix, es completa ja un primer carregament d’ulleres que serà enviat a la seu de l’entitat que repartirà les ulleres a Àfrica, Race4Health. Una vegada allà, diversos especialistes revisaran una per una cada ulleres, i les catalogaran.

Després, aquestes ulleres seran transportades fins a Àfrica, on tindrà lloc un rally de cotxes clàssics que recorrerà el continent de nord a sud. A cada aturada del rally, diversos especialistes mèdics faran revisions oculars a les persones que ho necessitin, i en cas que siguin necessàries, entregaran les ulleres als usuaris que les requereixin.

D’aquesta manera, a més de col·laborar amb una iniciativa solidària, es contribueix a fomentar l’economia circular i un major profit a elements que estaven en desús. És part de l’economia circular que des de l’Ajuntament de Sant Lluís es vol impulsar i que, en aquesta ocasió, uneix la part solidària amb la vessant de reaprofitament.

A la fotografia que acompanya aquesta nota hi figuren Carol Marquès (batlessa), Fani Clement (regidora de Medi Ambient), José Maria Villalonga (president anual del Rotary Club Mahón-Mô) i Jaume Sirerol (Rotary).