CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT NETEJA LA VEGETACIÓ QUE ENVAEIX LES ZONES PÚBLIQUES

L’AJUNTAMENT NETEJA LA VEGETACIÓ QUE ENVAEIX LES ZONES PÚBLIQUESL’Ajuntament de Sant Lluís ha portat a terme una campanya de neteja de vegetació a les urbanitzacions del municipi. Concretament, s’ha actuat per desbrossar i netejar la vegetació procedent de diverses parcel·les que envaïen la via pública i que, en alguns casos, dificultava la circulació de peatons i vehicles.

L’equip de govern va decidir iniciar aquesta actuació en detectar situacions que requerien una intervenció urgent, no només perquè malmetien la imatge de les urbanitzacions, sinó també per eliminar obstacles per a la circulació. Així, s’ha actuat a l’espai públic que estava envaït per vegetació procedent de parcel·les privades, tant buides com edificades.

L’actuació que ha impulsat l’Ajuntament de Sant Lluís ha prioritzat les zones turístiques. Quan s’acabi la feina a les zones de costa, es durà a terme una campanya similar al polígon industrial i a zones urbanes no ubicades a la costa.

En tots aquells casos que s’actua a la via pública per solucionar problemes que s’originen a una parcel·la privada, l’Ajuntament treballa per identificar i localitzar el propietari del solar per repercutir-li el cost de l’actuació, ja que seria obligació d’aquestes persones tenir les seves parcel·les en condicions adequades.

Aquesta actuació és paral·lela a una campanya d’inspecció de totes aquelles parcel·les edificades amb vegetació que surt al carrer. En aquests casos, s’insta als propietaris a que executin les actuacions necessàries quan així ho requereixi la situació. Se’ls recorda també que tenen l’obligació de mantenir la seva propietat en condicions, i que la vegetació no pot dificultar el pas de la gent, dels vehicles, ni tampoc interferir en el cablejat elèctric i en les instal·lacions aèries.