CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     
  SANT LLUÍS CANVIA TOTES LES PAPERERES DEL MUNICIPI PER FER-LES MÉS SOSTENIBLES I RESISTENTS
L’empresa concessionària de la neteja urbana assumeix aquesta iniciativa, que implica la renovació de 150 elements del nucli urbà i les urbanitzacions

SANT LLUÍS CANVIA TOTES LES PAPERERES DEL MUNICIPI PER FER-LES MÉS SOSTENIBLES I RESISTENTS

SANT LLUÍS CANVIA TOTES LES PAPERERES DEL MUNICIPI PER FER-LES MÉS SOSTENIBLES I RESISTENTS’Ajuntament de Sant Lluís, a iniciativa de la regidoria de Medi Ambient i a través de l’empresa concessionària de la neteja urbana (FCC) i la brigada municipal, està portant a terme la renovació de totes les papereres del municipi. Aquesta actuació implica la substitució de 150 unitats del nucli urbà i de les urbanitzacions, per tal d’incorporar mobiliari més resistent i sostenible.

Concretament, les noves papereres que s’instal·len són cobertes, i inclouen un compartiment per a les llosques dels cigarrets. Fins ara, les papereres eren descobertes, fet que provocava que, en bufar el vent, els residus que hi havia dins sortissin. Amb la incorporació de papereres cobertes, s’aconsegueix més seguretat davant episodis de vent, i a més són més resistents tant al vent com a la humitat i la salinitat pròpia de l’illa. Per tant, des de l’Ajuntament es considera que aquest model és més propi de la realitat menorquina, i és el més adequat per Sant Lluís i per tota l’illa.

El cost d’aquesta iniciativa és assumit parcialment per l’empresa concessionària, en base a les condicions del contracte signat amb l’Ajuntament. De moment, s’han substituït ja la totalitat de les papereres d’Alcalfar, i ara s’estan canviant les del nucli urbà. Posteriorment s’actuarà a les urbanitzacions que resten, amb la previsió que a finals d’any s’hagin renovat totes les papereres del municipi. Avui mateix s’han iniciat les tasques de substitució a Cap d’en Font.