CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ENTRA EN FUNCIONAMENT L'APARCAMENT PROVISIONAL DEL LLOC D'EN CAULES

ENTRA EN FUNCIONAMENT L'APARCAMENT PROVISIONAL DEL LLOC D'EN CAULES
S’habilita un espai per a uns 40 vehicles a l’entrada de Sant Lluís

Des d’avui, l’aparcament del Lloc d’en Caules estarà operatiu. La batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, i el tinent de batle, Joan Pons, han visitat aquest matí l’espai, ubicat a l’entrada de Sant Lluís, que ha estat condicionat per tal de poder acollir uns 40 vehicles ja durant aquest estiu.
El cost de l’actuació ha estat de 11.822 euros, i ha servit per netejar l’espai i condicionar-lo per tal que pugui ser utilitzat ja durant aquest estiu. Aquest és un primer pas, previ a l’actuació definitiva que tindrà lloc durant aquest hivern, i que convertirà aquest terreny en un aparcament amb capacitat per a uns 75 vehicles. El cost d’aquesta segona actuació serà de 172.534 euros, i les obres es licitaran una vegada passat l’estiu.
La intervenció servirà també per preparar l’aparcament per a que, posteriorment, sigui cobert amb plaques fotovoltaiques amb una inversió conjunta entre l’Ajuntament, el Consell de Menorca i l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía). L’IDAE aportarà el 50% del cost de la instal·lació de les plaques, i Consell i Ajuntament costejaran cadascun un 25%. L’elaboració del projecte per a instal·lar aquestes plaques fotovoltaiques correspondrà al Consell. L’Ajuntament té pensat destinar l’energia que es produeixi amb aquesta instal·lació a l’autoconsum en edificis municipals.
El passat 25 de juny, la batlessa va signar el document de permuta dels terrenys amb els anteriors propietaris, i d’aquesta manera s’han pogut realitzar les obres d’adequació de manera ràpida, per tal de proporcionar una bossa d’aparcament ja durant l’estiu. Aquesta actuació és bàsica per compensar les places d’aparcament que es van suprimir quan es va reformar el Cós, i també per avançar cap a una mobilitat més sostenible en el municipi, un dels objectius prioritaris de l’equip de govern durant aquest mandat.