CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ASSEMBLEA DE LA JUNTA CENTRAL D'AIGÜES

 
Està previst que el proper divendres 4 de maig de 2018 a les 11:00 hores, es  celebri la segona Assemblea General de la Junta Central d’Usuaris d’Aigües de Menorca a la Sala de plens del Consell Insular de Menorca.

Aquesta assemblea de la Junta Central té com a principal objectiu l’exposició dels treballs de la Comissió redactora dels Estatuts de la Junta i la seva posterior aprovació. Després, un cop aprovats, els remetrem a la DG de Recursos Hídrics, que ha d'emetre informe, per tal que la Junta Central estigui definitivament constituïda i comenci a operar a la nostra illa. 
L’assistència a la reunió està oberta a tots els usuaris d’aprofitaments d’aigua de l’illa que hi estiguin interessats, independentment de si el seu aprofitament es troba o no inscrit en el Registre d’Aigües de la Direcció General de Recursos Hídrics. Per tant, el motiu del present correu és informar-vos d’aquest esdeveniment, crucial per a la millora de la gestió de l’aigua a la nostra Reserva de Biosfera. 
Tot interessat hi pot assistir, amb veu i vot.
Al web de la Reserva de Biosfera hi ha un apartat específic per a la Junta Central d'Aigües on trobareu tota la informació disponible, així com les assemblees i l'esborrany d'estatuts: