CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

INICI PROGRAMA SOIB JOVE A SANT LLUÍS

INICI PROGRAMA SOIB JOVE A SANT LLUÍSAvui dia 31 de gener comença IMPULS, programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ per a menors de 30 anys que gestiona l'Ajuntament de Sant Lluís.
El programa està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu ( FSE). Te una durada de 9 mesos, del 31 de gener fins al 30 d'octubre de 2018. És un programa de formació en alternança, en el que es convinen diàriament hores de formació tèorica i hores de treball efectiu, en el marc del contracte de formació i aprenentatge.
A través d'aquesta subvenció l'Ajuntament contracta 1 personal docent, 1 personal directiu, 1 suport administratiu i a 10 alumnes treballadors. Cinc de les persones contractades són de Sant Lluís afavorint l'ocupabilitat en el municipi.
Durant els 9 mesos s'impartiran dos certificats de professionalitat: un de nivell 2 "Dinamització d'activitats d'educació en el temps lliure educatiu infantil i juvenil" i un de nivell 3 "Informació Juvenil". El treball efectiu va lligat a l'obra d'interès general i/o social, i en aquest cas es donarà suport a les activitats del lleure que es dirigeixen des del Molí de Baix, així com suport a les tasques que es realitzen des del punt d'informació juvenil, per tal d'anar adquirint l'experiència laboral que al finalitzar el programa els capacitarà per a treballar tant de monitors/es del temps del lleure com d'informadors/es juvenils.