CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

CONSELL DE PARTICIPACIÓ INFANTIL 2017

CONSELL DE PARTICIPACIÓ INFANTIL 2017Ahir dijous, 23 de març va tenir lloc el Consell de Participació Infantil 2017. El tema exposat pels delegats de classe fou "Les millores dels espais públics de Sant Lluís".

I en què consisteix el Consell de Participació Infantil? Ja fa uns anys que el CEIP Sant Lluís, i ara també el CEIP Sa Garriga, van iniciar un camí de participació amb el infants des de P5 fins a 6è curs. En el cas del CEIP Sa Garriga es fa des de 1r curs. Perquè la millor manera d'aprendre a participar és participant!
Així l'estructura participativa s'organitza amb les reunions de delegats d'aula que són un parell d'alumnes de cada classe que fan de portaveus dels seus companys i companyes, i debaten els diferents temes treballats en el consell d'alumnes. Un cop a l'any els delegats i delegades exposen la feina que han fet durant tot l'any davant l'Ajuntament de Sant Lluís, explicant què els agrada i què no els agrada. I del que no els agrada fan propostes de millora. L'ajuntament, els escolta en prèn bona nota i fa retorns al Consell d'Alumnes de les feines que s'han anat fent, mitjançant el Llibre d'Aula.