CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

FINALITZA EL PROGRAMA DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ SANT LLUÍS JOVE 2020

FINALITZA EL PROGRAMA DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ SANT LLUÍS JOVE 20206 octubre 2021

Dia 6 d'octubre finalitza Sant Lluís Jove 2020, un programa mixt de SOIB Jove Formació i Ocupació per a menors de 30 anys que ha gestionat l'Ajuntament de Sant Lluís. El programa SOIB Jove Formació i Ocupació ha estat finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu (FSE). Ha tingut una durada de 12 mesos on s'ha realitzat formació en alternança, combinant diàriament hores de formació teòrica i hores de treball efectiu, en el marc del contracte de formació iaprenentatge.

Durant els 12 mesos s'han impartit dos certificats de professionalitat de nivell 1: "Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials" i "Activitats funeràries i de manteniment en cementeris". També han rebut cinc mòduls de formació complementària: «Inserció laboral i tècniques de recerca», «Sensibilització en la igualtat d'oportunitats», «Alfabetització informàtica i internet», «Foment i promoció del treball autònom» i «Tècniques de recerca d'ocupació eficaç».

El treball efectiu ha anat lligat a l'obra d'interès general i social, i en aquest cas s'ha donat suport a les tasques que realitza el personal de la brigada; han estat feines relacionades amb la neteja i el manteniment dels espais oberts de Sant Lluís: places i parcs infantils, escoles del municipi, neteja d'abocadors improvitzats, així com del Cementiri Municipal.