CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

CREU ROJA I L’AJUNTAMENT POSEN EN MARXA EL MERCAT D’INTERCANVI I VENDA D’OBJECTES DE SANT LLUÍS

CREU ROJA I L’AJUNTAMENT POSEN EN MARXA EL MERCAT D’INTERCANVI I VENDA D’OBJECTES DE SANT LLUÍS5 octubre 2021

El proper dissabte 9 d’octubre, Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Lluís posaran en marxa un Mercat d’Intercanvi i Venda d’objectes de segona mà. El mercat tindrà lloc tots els segons dissabtes de cada mes al Pla de Cas Rector, i està pensat per promoure el consum responsable, l’economia circular i la reutilització i intercanvi d’articles de segona mà i també nous.

Sota el lema «No ho llencis, intercanvia-ho», el Mercat estarà organitzat per Creu Roja, que s’organitzarà de la gestió dels espais i dels participants. L’Ajuntament de Sant Lluís cedeix l’espai i les instal·lacions per a fer possible una iniciativa que reforça l’aposta del municipi per la sostenibilitat i per allargar la vida útil dels objectes i els productes. A més, cal recordar que en el passat Consell de Participació Infantil Municipal també va sortir la proposta de posar en marxa un mercat d’objectes de segona mà com a via per a reduir la producció de residus i apostar per la reutilització dels mateixos.

Els articles per intercanviar, regalar i/o vendre hauran d’estar en bon estat i presentar un nivell òptim de qualitat, ja que el mercat ha estat creat amb la voluntat de donar una segona oportunitat a aquells articles que no s’usen però que altres persones sí poden necessitar.

La Gangària se celebrarà tots els segons dissabtes de cada mes de 9:00 a 14:00 hores. Per exercir dret a l'intercanvi i/o a la venda d’objectes, s’haurà de formalitzar una inscripció prèvia, que es podrà realitzar el mateix dia del mercat dirigint-se al personal de Creu Roja. L’entitat destinarà els fons obtinguts de les inscripcions (3 euros), al projecte “Atención urgente a las necesidades básicas” que té com objectiu lluitar contra la pobresa, donant cobertura a les necessitats bàsiques i a les urgències socials de les persones en situació de risc i/o d'exclusió social del municipi.