CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

TORNA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL REGULAR A LA SALA ALBERT CAMUS

TORNA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL REGULAR A LA SALA ALBERT CAMUS22 septiembre 2021

La Sala Albert Camus reprèn la programació regular. Aquest matí, la batlessa Carol Marquès i la regidora de Cultura, Débora Marquès, han presentat el programa que comença aquest divendres 24 de setembre, i que s’estendrà fins el 29 de desembre. Són 14 espectacles diversos, pensats per a públics també diversos, i que suposen el retorn de l’activitat cultural regular a la Sala Albert Camus.

Ens hem de remuntar al primer trimestre de 2020 per trobar una programació regular a la Sala. El mes de març, l’activitat es va interrompre per culpa de la pandèmia, i l’activitat a l’espai es va repensar i reiventar. Durant tot aquest temps, la Sala ha acollit activitats puntuals, i va esdevenir també la seu de les residències artístiques que han ajudat a donar forma a diversos espectacles locals. Ara, 18 mesos després, s’enceta una nova temporada, i amb un programa complet i atractiu.

Aquest programa inclou alguns espectacles que estaven pensats per a la segona temporada de l’any 2020, i que es reprogramen ara. A més, inclou tres muntatges de tres companyies de Sant Lluís:
- Cremats i socarrats, de la Companyia Tornam a ser aquí.
- El sexe ocult, de la Compamyia Som 3.
- Barroco, de Talia Teatre.

«És un gran privilegi per Sant Lluís disposar de tres companyies teatrals capaces de programar espectacles nous al nostre municipi, i per l’Ajuntament és una satisfacció que puguin fer-ho a un espai com la Sala Albert Camus, epicentre cultural del municipi», ha apuntat la regidora de Cultura, Débora Marquès.

Les activitats programades estan pensades per a que tots els públics puguin trobar-ne alguna que s’ajusti als seus interessos. Dansa, teatre, espectacles familiars, música... I també la participació de l’Ajuntament de Sant Lluís al Menorca Doc Fest, apadrinant el primer Premi Illa de l’Aire per a documentals relacionats amb la sostenibilitat.

«Som conscients que hem hagut d’esperar molt per tornar a tenir una programació regular a la Sala Albert Camus, però ara que tornam, ho fem amb tota la convicció d’oferir un espai segur i atractiu, que permeti posar de nou la cultura al lloc que li correspon. L’espectador ha de venir a la Sala i gaudir, ja que hem fet tot allò necessari per a què no es preocupi de res més», ha explicat la batlessa, Carol Marquès. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es recorda la necessitat de mantenir la mateixa actitud de responsabilitat individual i seny que s’ha demostrat durant totes les activitats culturals que s’han fet durant aquests mesos.

La venda d’entrades per als diferents espectacles es realitzarà principalment online, a través de la plataforma TicketIB. Igualment, la taquilla de la Sala s’obrirà sempre una hora i mitja abans de cada espectacle, per si algú vol comprar les entrades a darrera hora. I per a aquelles persones que tenguin dificultats per adquirir les seves entrades online, podran comprar-les de forma excepcional al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sant Lluís.