CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SANT LLUÍS S'ADHEREIX A LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

SANT LLUÍS S'ADHEREIX A LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT15 septiembre 2021

L’Ajuntament de Sant Lluís s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra entre el 16 i el 22 de setembre. Sota el lema «Per la teva salut, mou-te de forma sostenible», l’Ajuntament ha organitzat activitats diverses per seguir fent feina en la sostenibilitat, un dels principals eixos de feina durant aquest mandat.

Entre el dia 16 i el 22 de setembre, s’obrirà un procés participatiu dirigit a les famílies del municipi, a través del qual se les convida a aportar les seves idees per millorar la mobilitat sostenible al municipi. Les famílies podran fer arribar les seves propostes a través del servei de whatsapp municipal (ja sigui mitjançant un missatge escrit o un àudio), a través del correu electrònic (comunicacio@ajsantlluis.org), o fent un comentari a la publicació de Facebook referent a aquest procés participatiu. Totes les propostes que es rebin fins el dia 22 de setembre (dia inclòs) seran posteriorment analitzades, per estudiar la seva conveniència i viabilitat. A més, entre totes les famílies participants es realitzarà un sorteig de diversos elements per garantir una mobilitat sostenible en bicicleta o patinet.

Entre els dies 17 i 19 de setembre, es tancarà el carrer Sant Lluís a la circulació de vehicles, entre les 10.00 hores del dia 17 i les 00.00 hores del dia 19 de desembre. Aquesta mesura es tornarà a aplicar el dia 22 de setembre, jornada recomanada per a celebrar el Dia Sense Cotxes. En els dies laborables, es permetran les operacions de càrrega i descàrrega durant el matí, tot i que es demana que, en la mesura que sigui possible, s’eviti la circulació per aquesta via.

El dia 18 de setembre s’organitzarà una activitat formativa i participativa, per a informar sobre les normes bàsiques d’ús de bicicletes, patinets i vehicles de mobilitat personal. El policia tutor de Sant Lluís serà l’encarregat d’oferir una breu xerrada informativa a la Sala Albert Camus, i posteriorment, es podrà participar a una gimcana pensada per a usuaris de patinets de joguina, o bé a una ruta ciclista pels principals carrers del nucli urbà. Al final d’aquestes dues activitats, s’entregarà un diploma a totes les persones assistents, i es realitzarà un sorteig de diversos elements per garantir una mobilitat sostenible en bicicleta o patinet.