CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SANT LLUÍS JA ÉS CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA

SANT LLUÍS JA ÉS CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA16 junio 2021

UNICEF ha concedit a Sant Lluís la distinció com a Ciutat Amiga de la Infància per al període 2021-25. Aquest reconeixement arriba després d’un any i mig de feina, i en el marc de la novena convocatòria a Espanya d’aquest reconeixement.

L’Ajuntament de Sant Lluís va posar en marxa a finals de 2019 la feina per obtenir aquesta distinció. Des de llavors, des de les àreas de Joventut i d’Afers Socials de l’Ajuntament s’ha elaborat un diagnòstic de la situació de la infància i la joventut al municipi, i s’ha confeccionat també el Pla Local d’Infància i Adolescència de Sant Lluís 2020-24. La Secretaria Permanent de la Iniciativa Ciutats Amigues de la Infància, reunida el 15 de juny, va acordar concedir la distinció a diferents municipis de tot l’estat que havien optat a aquest reconeixement, entre ells, Sant Lluís. El 14 de juliol tindrà lloc un acte d’entrega virtual de la distinció a les noves entitats locals.

Des de la Secretaria Permanent «es reconeix molt especialment l’esforç de les entitats locals que, amb les seves polítiques locals d’infància, es comprometen a invertir en els infants i adolescents a través del desenvolupament d’un conjunt de mesures i accions dirigides a obtenir resultats, a transformar la realitat de la infància i adolescència que viu a Espanya, i en definitiva, a promoure i fer realitat els seus drets, recollits a la Convenció sobre els Drets de l’Infant». L’Ajuntament de Sant Lluís i UNICEF comparteixen una mateixa visió en relació a la infància: «Que cada infant i adolescent es pugui desenvolupar plenament a la seva comunitat, perquè el progrés de la infància és el progrés de tothom».

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Lluís, Maite Martínez, ha rebut amb satisfacció aquest reconeixement, fruit de la feina feta de manera conjunta per diverses àrees del Consistori. «Aquesta distinció ens convida a seguir cuidant la infància i l’adolescència i, a més, ens dóna més motivació encara per a complir els objectius fixats al Pla d’Infància i Adolescència», assegura.