CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

S'OBREN LES PREINSCRIPCIONS PER AL SERVEI D'ESCOLETA D'ESTIU 2021

L'Ajuntament de Sant Lluís posarà en marxa de nou el mes d'agost el servei d'Escoleta d'Estiu. Aquest servei es prestarà dels dies 2 a 31 d'agost a l'Escoleta Infantil Ses Canaletes. L'horari serà de 8h a 14h i el preu serà de 200€ més una matrícula a pagar en el moment de formalitzar la plaça de 60€.

S'establexen també una sèrie de bonificacions:
- Descompte d’un 10% per a aquelles unitats familiars que tinguin dos o més infants matriculats al centre.
- Descompte d’un 20% per a aquelles unitats familiars considerades monoparentals, sempre i quan es justifiqui aquesta situació mitjançant llibre de família o carnet o certificat corresponent.
- Descompte d’un 20% per a aquelles unitats familiars considerades nombroses d’acord amb la legislació vigent (Llei 40/2003, de 16 de novembre de protecció de les famílies nombroses).
- Descompte del 20% per a aquelles unitats familiars que tinguin un infant matriculat amb necessitats educatives especials.

Les preinscripcions es realitzaran des del 28 de maig i fins el dia 4 de juny. S'ha d'omplir el formulari que s'adjunta, i es pot enviar per correu electrònic a l'adreça educacio@ajsantlluis.org. Els alumnes actuals de l'escoleta també ho podran entregar a la seva tutora, a l'escoleta mateixa.

En cas de dubte, es pot telefonar al 97 15 06 92.