CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

AUTORITZACIONS PER A QUÈ ELS VEÏNS DEL CARRER SANT LLUÍS PUGUIN ACCEDIR-HI AMB VEHICLE QUAN EL TRÀNSIT ESTIGUI TANCAT

AUTORITZACIONS PER A QUÈ ELS VEÏNS DEL CARRER SANT LLUÍS PUGUIN ACCEDIR-HI AMB VEHICLE QUAN EL TRÀNSIT ESTIGUI TANCAT L’Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa un sistema per a què els veïns del carrer Sant Lluís puguin accedir amb vehicle als seus domicilis particulars per a tasques de càrrega i descàrrega únicament quan la via està tancada al trànsit. Des de l’àrea de Mobilitat s’expediran -prèvia petició dels sol·licitants- unes targetes que autoritzaran als vehicles a accedir a la via, exclusivament per a operacions de càrrega i descàrrega, amb els següents requisits:

- Les targetes només s’expediran per a vehicles que siguin propietat de persones empadronades al carrer Sant Lluís.
- Les persones sol·licitants hauran de justificar l’empadronament i la propietat del vehicle per al qual sol·liciten l’autorització.
- Les peticions s’hauran de demanar presentant una instància a l’Ajuntament de Sant Lluís. Aquest tràmit es pot realitzar per via telemàtica (a través de la Carpeta Ciutadana), o presencialment a l’Ajuntament. Si s’opta per la via presencial, s’haurà de demanar cita prèvia.
- En cas de persones depenents que necessitin que algú els faciliti la seva mobilitat, es podrà expedir una autorització per a un vehicle de la persona cuidadora.

El carrer Sant Lluís actualment es tanca al trànsit els dies laborables a partir de les 13.00 hores i fins a les 0.00 hores. Durant el cap de setmana, el trànsit es tanca el dissabte a les 13.00 hores, fins el dilluns a les 0.30 hores. Els dies festius, el carrer roman tancat tot el temps.