CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS CONCEDEIX AJUDES ALS COMERÇOS DEL MUNICIPI PER VALOR DE 96.128 EUROS

L’Ajuntament de Sant Lluís ha concedit un total de 96.128,70 euros a 31 comerços del municipi en el marc de la convocatòria per a la modernització i sostenibilitat dels establiments del municipi. La Junta de Govern ja ha aprovat aquests ajuts, que implicaran la mobilització de 192.257,40 euros al comerç local de Sant Lluís, ja que els ajuts que concedeix l’Ajuntament implica la subvenció del 50 per cent dels projectes que han presentat els diferents establiments.

L’import màxim que podia rebre cada comerç era de 5.000 euros, i d’acord amb els diferents projectes presentats pels diferents establiments, cadascú rebrà de mitjana 3.100 euros. Cal destacar que a la convocatòria es van presentar 32 comerços, i només 1 no ha pogut rebre l’ajut per no complir les bases.

Aquesta línia d’ajuts estava enfocada a la modernització i la millora de la competitivitat de les petites empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, així com l’obertura de nous establiments amb caràcter sostenible. Així, a tall d’exemple, amb aquesta convocatòria es podien subvencionar actuacions com:
- Inversions per a la innovació tecnològica i digital, encaminades a potenciar el comerç electrònic en establiments de venda presencial (per exemple aplicacions informàtiques, creació o millora de llocs web o equipament informàtic).
- Inversions que impliquin un avanç cap a una economia baixa en carboni, la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat (per exemple, il·luminació de baix consum, climatització i refrigeració que impliqui reducció de consum energètic, sistemes de gestió o punts de recàrrega de vehicles elèctrics).
- Inversions per millorar l’accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques.
- Equipament per a la modernització de l’establiment amb criteris sostenibles.
- Equipament per a la millora de la imatge de l’establiment.

Amb aquestes actuacions, “el comerç local de Sant Lluis podrà incrementar el seu valor afegit i modernitzar-se, així com incrementar el seu atractiu i diferenciar-se”, ha explicat la regidora de Comerç, Débora Marquès.

Les actuacions que han estat subvencionades han d’estar executades i justificades abans del 15 de juny de 2021.