CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

PROPOSTES ACCEPTADES

1.- BÀSQUET PER ALS JOVES
Millorar l'actual zona de bàsquet situada darrera del poliesportiu municipal.
Substituir els aros trencats, arreglar el paviment i posar punt de llum.
Import: 12.000€

2.- ELIMINAR BARRERA ARQUITECTÒNICA DE L'AVINGUDA SA PAU
El pas de peatons de l'entrada del Camí des Consell per l'Avinguda de Sa Pau té una barrera arquitectònica que caldria eliminar per facilitar la mobilitat.
Import: 5.000€

3.-VORERA DEL PINAR DE BINIANCOLLA
Construcció d'una vorera que enllaci Biniancollet amb Torret de Baix (zona del pinar) i instal·lar-hi els fanals que correspongui. Actualment és un tram sense urbanitzar que amb l'actual construcció de l'hotel és molt necessari. 
Import: 25.000 €

4.- PISTA D'SKATE
Fer una pista d'skate, perquè allà on era ja no hi ha espai degut a la instal·lació de la caldera de la biomassa.
Import: 25.000 €

5.- PAPERERES ALS CAMINS RURALS
Instal·lar paperes pels camins rurals, ja que actualment no n'hi ha cap, i així es podria evitar que algunes persones llencin papers o altres al terra.
Import: 5.000 €

6.- CARRETS DE LA COMPRA
Adquirir carrets de la compra amb una imatge personalitzada per regalar als veïns/es del municipi. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar que la ciutadania compri al comerç local i passegi còmodament pels nostres carrers sense haver d'anar carregats.
Import: 14.000 €

7.- OMBRA ALS PARCS INFANTILS
Instal·lar tendals, tipus vela, a algun dels parcs infantils de Sant Lluís per donar ombra a la zona de jocs. La majoria dels parcs estan a ple sol i no disposen de zones d'ombra.
Import: 15.000 €

8.- JARDÍ VERTICAL
Construir un jardí vertical a la paret de l'aparcament del costat de les pistes de tennis i pàdel (la paret del darrera del frontó). Els beneficis d'aques projecte serien, purificació de l'aire, reducció de la temperatura ambient, reducció de sorolls ambientals, ambient saludable, barrera resistent al foc, un m2 de jardí genera CO2 per un humà durant un any.
Import: 25.000 €

9.- VEHICLE ELÈCTRIC PER A ÚS COMPARTIT
Adquirir un vehicle elèctric d'ús compartit. Es podria reservar per mitjà d'una aplicació i així les persones que volguessin podrien llogar-lo i compartir-lo. Aquest projecte facilita la transició cap a una mobilitat sostenible, respectuosa amb les persones, el medi ambient i el territori. El projecte inclouria l'adquisició del vehicle, retolació del mateix, assegurança, neteja, punt de recàrrega, connectivitat a la plataforma d'accés amb app i les despeses de gestió.
Import: 24.000 €

10.- GIMNÀS A L'AIRE LLIURE A BINIBÈQUER NOU
Instal·lació d'un parc de barres  i bancs que permetin esports com la calistenia. Així mateix caldria col·locar paviment de cautxú per evitar lesions en cas de caiguda. Es proposa ubicar-lo al parc de Binibèquer Nou.
Import: 15.000 €

11.- APARCABICIS A LES PARADES DEL BUS
Instal·lar aparcabicicletes a les parades de l'autobús per facilitar l'ús del transport públic. Seria molt interessant pels i les jove que van a l'institut. 
Import: 5.000 €


12.- CONVERTIR LA PISTA DE PETANCA DE BINISAFUA PLATJA EN UNA ZONA D'OCI
Vallar la zona amb una barrera forestal. plantar arbres i plantes aromàtiques. També instal·lar un sistema de reg. Un gronxador i un tobogan de llenya i més bancs.
Import: 25.000 €

13.- PIPICAN A BINIBÈQUER NOU
Fer un tancat a la zona del barranc de Cala Torret i adaptar-lo com a pipican.
Import: 15.000 €

14.- ESPAI D'INTERCANVI
Adequar un espai com a local d'intercanvi directe  on poder deixar tot allò que ja no s'empra i agafar el que necessites, promovent la participació ciutadana, millorant la sostenibilitat gràcies a la reutilització i afavorint l'ajuda social en moments de crisi.
Import: 8.500 €

15.- NOU APARCAMENT A CALA TORRET
Adequar una zona d'aparcament darrera la zona del Racó d'en Paupa.
Import: 22.000 €