CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SANT LLUÍS ENCETA EL CICLE "CULTURA DE VORERA" 2020

SANT LLUÍS ENCETA EL CICLE «La cultura no es pot aturar. Simplement, s’ha d’adaptar». Aquesta és la filosofia que marca l’edició d’enguany del programa «Cultura de Vorera», un cicle d’actuacions musicals i manifestacions culturals que fins l’any passat duia el nom de «Música de Vorera», i que torna a partir d’aquest dimecres 1 de juliol a Sant Lluís. Enguany s’ha ampliat el ventall de manifestacions artístiques, afegint a la música el teatre i les arts escèniques.

Des de l’Ajuntament de Sant Lluís s’han organitzat nou actuacions cada dimecres a nou emplaçaments diferents del litoral del municipi. El cicle s’enceta aquest dimecres, 1 de juliol, amb l’actuació de Guiem Soldevila, Pau Gardona i Geliah a la platja de Binissafúller. Per a aquesta actuació, i per a totes les que conformen el cicle «Cultura de Vorera», s’han pres una sèrie de mesures de seguretat, per tal de complir les prescricpions sanitàries sense deslluir els espectacles. Es farà respectar la distància de seguretat entre persones, serà obligatori l’ús de mascareta per entrar i sortir dels recintes, i s’intensificarà la presència i la tasca del personal de l’organització.

«Noltros posam la cultura. Tu poses el seny» és el lema que crida als espectadors a gaudir de les manifestacions culturals amb sentit comú. «Des de l’Ajuntament hem decidit mantenir un cicle tant important com aquest, incrementant les mesures de seguretat per fer possible la cultura en temps de Covid. Per a què açò sigui possible, és molt important també la responsabilitat individual de cadascuna de les persones assistents, per complir les mesures de seguretat i les recomanacions sanitàries», ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Lluís, Débora Marquès.