CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SANT LLUÍS COMPRA DOS VEHICLES ELÈCTRICS PER A LA POLICIA LOCAL

SANT LLUÍS COMPRA DOS VEHICLES ELÈCTRICS PER A LA POLICIA LOCALL’Ajuntament de Sant Lluís ha presentat aquest migdia, en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, els dos vehicles elèctrics que ha adquirit per a la Policia Local del municipi. Amb aquesta compra es renova el parc mòbil, i es guanya en sostenibilitat i eficiència. A més, la Policia Local de Sant Lluís serà la primera de Menorca en disposar de vehicles elèctrics per a les seves tasques diàries.

Els dos vehicles adquirits a través d’un concurs públic a l’empresa Multiauto Palma SL són del model Kia Soul, amb una autonomia de més de 450 quilòmetres i bateries de 64 kWh. Cada vehicle ha costat 44.872,85 euros (IVA inclòs), de tal manera que la compra en total suposa una inversió de 89.745,70 euros.

Tenint en compte el consum anual de combustible que realitza la Policia Local de Sant Lluís amb els vehicles utilitzats fins ara (Dacia Duster), es calcula que anualment l’Ajuntament de Sant Lluís estalviarà 9.000 euros en combustible, ja que el cost de carregar les bateries dels vehicles elèctrics representa, a tot estirar, només un 15% del cost que suposava omplir el dipòsit de combustible dels vehicles antics. A més, l’Ajuntament treballa ja per a instal·lar punts de recàrrega d’aquests vehicles associats a punts de generació d’energia neta de titularitat municipal, per tal de contribuir encara més a una mobilitat més sostenible i neta.