CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

TOTS ELS GRUPS POLÍTICS DE SANT LLUíS REFERMEN EL SEU COMPROMÍS AMB L’ADQUISICIÓ DE «SA TANCA»

Tots els grups polítics representats a l’Ajuntament de Sant Lluís han aprovat avui vespre (4 de juny) per unanimitat l’expedient de contractació per a que l’edifici de Sa Tanca sigui de titularitat municipal. Durant la sessió plenària d’avui 4 de juny, tots els partits han recolzat la continuïtat de l’operació iniciada l’any 2018, i per a la què el Govern balear ha compromès 1.650.000 euros procedents de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS).

Durant la sessió plenària, tots els grups polítics han refermat el seu suport a l’adquisició de l’immoble de Sa Tanca, que han qualificat com un “projecte estratègic” per al municipi. Tots els grups han considerat que l’adquisició de “Sa Tanca” no pot tornar enrere, i han acordat fer un front comú per reclamar, davant qui faci falta, la continuïtat del projecte i el manteniment del finançament ja compromès per part del Govern balear. En aquest sentit, han recordat que la decisió d'adquirir l’edifici de “Sa Tanca” ja va partir del consens de totes les forces polítiques, i aquest acord segueix hores d’ara davant una iniciativa que se considera clau per al desenvolupament del municipi.

Cal recordar que l’Ajuntament ha assolit ja un acord amb la propietat de Sa Tanca, Coral Homes, per adquirir l’edifici per 1.730.000 euros. D’aquest import, l’Ajuntament n’aporta 80.000 euros (ja compromesos després d’una modificació de crèdit ja aprovada durant aquest any), i la resta, 1.650.000 euros, són els que ha compromès el Govern balear. L’acord s’havia de formalitzar –segons l’acord assolit amb la propietat- abans del dia 20 de juny, però la paralització dels tràmits administratius degut a l’estat d’alarma farà endarrerir unes setmanes la culminació de la compra.