CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

PRESENTADES LES NOVES PISTES DE PÀDEL DE LA ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL

PRESENTADES LES NOVES PISTES DE PÀDEL DE LA ZONA ESPORTIVA MUNICIPALLa presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, el conseller de Cultura i Esports, Miquel Àngel Maria, la batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès i el regidor d’Esports de Sant Lluís, Ramon Herraiz, entre altres, han presentat aquest matí les pistes de pàdel que s’han construït al municipi. D’aquesta manera, s’amplia l’oferta esportiva al municipi amb unes instal·lacions homologades al més alt nivell i que permetran també la celebració durant els propers quatre del World Padel Tour.

La construcció de les pistes s’ha articulat a partir de dos projectes complemetnaris. Així, s’han habilitat dues pistes en el marc de la concessió de la gestió esportiva del municipi, i dues més finançades pel Pla Territorial d’Instal·lacions i Equipaments Esportius del Consell de Menorca. Són dos projectes diferents però complementaris.

El primer projecte sorgeix de la necessitat de renovació de la concessió de la zona esportiva de Sant Lluís. En el marc de la licitació, l’actual empresa concessionària, Biosport, va oferir com a millora la construcció de dues pistes de pàdel cobertes, ubicades al costat de les pistes de tennis. Són dues pistes de 10x20 metres, de gespa artificial. Una actuació que assumia la pròpia concessionària, i que des de l’Ajuntament es va veure adequada per ampliar l’oferta esportiva pública del municipi i per oferir un nou servei a la ciutadania. El cost d’aquesta actuació és assumit íntegrament per part de l’empresa concessionària de la gestió esportiva municipal, i aquestes instal·lacions passaran a mans municipals una vegada acabi l’actual concessió.

A la vegada que s’adjudicava aquest contracte, sorgia la possibilitat d’organitzar a Menorca una prova del World Padel Tour, i de fer-ho durant quatre anys (entre 2019 i 2022). Davant aquesta opció, es va considerar conve convenient unir esforços per a fer realitat allò que moltes ciutats del món voldrien. Es tracta d’una gran oportunitat esportiva, econòmica i d’imatge per a la nostra illa i per a Sant Lluís. Això va derivar en un segon projecte per construir dues pistes més, al costat de les que ja es projectaven. Per finançar aquesta actuació es va recórrer al Pla Territorial d’Instal·lacions i Equipaments Esportius del Consell de Menorca.

Així, es va firmar un conveni a tres anys, per tal que l’aportació del Consell a Sant Lluís en matèria d’equipaments esportius se centrés entre el 2019 i el 2021 en les dues noves pistes de pàdel. En total, s’hauran aportat 122.931,60 euros.