CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

Cultura i tradicions

CULTURA I TRADICIONS
 

La persona que visita Sant Lluís es troba amb una comunitat posseïdora d’una rica tradició i caracteritzada per un gran dinamisme cultural al llarg de tot l’any.
La tradició musical apareix perfectament reflectida amb el “Deixem lo dol”, càntic alegre de la Resurrecció del Senyor, que un grup format per veïns del mateix poble interpreta el Diumenge de Pasqua a diversos escenaris: l’Església parroquial, la sala de plens de l’Ajuntament i el saló teatre del Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís.

El joc de la bolla és un joc semblant al de la petanca, si bé presenta certes característiques i unes regles de joc que li confereixen una personalitat pròpia. Era un joc molt estès a Menorca, però actualment la seva pràctica es restringeix exclusivament al nostre poble, concretament a la pista de joc o “jugadero” del CCD Sant Lluís.
 
Les manifestacions artístiques es donen cita durant els mesos de juliol i agost, amb nombroses activitats: concerts, exposicions, teatre, etc. Des de fa uns anys, s’organitza un interessant mercat de compra i venda d’obres d’art, Mercat d’Art, que posa a l’abast dels interessats, per un preu assequible, ceràmiques i pintures d’artistes locals. Sant Lluís compta amb una banda de tambors i cornetes, un grup de majorettes, una coral, una escola de ball popular, un grup de portadors de gegants i una publicació periòdica, la revista S’AUBA.