CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

Obres Reordenació urbana de "Es Cos" - 1ª Fase 

En relació a les obres de reordenació urbana de Es Cos de Sant Lluís, comuniquem al veïnat i als residents del casc urbà de Sant Lluís que les obres s'iniciaran el proper dilluns dia 3 de febrer de 2014.

A conseqüència d'aquestes obres el trànsit dins de la població es veurà afectat de manera que provocarà inconvenients i molèsties que s'intentarà que siguin les menors possibles; per aquest motiu l'ajuntament habilitarà un telèfon per atendre les necessitats i les consultes que es puguin desprendre d'aquesta situació. No obstant demanem un poc més de paciència i comprensió per les molèsties que s'ocasionaran i en especial al veïnat resident al carrer Sant Lluís, “Es Cos”.

La durada de les obres es preveu que serà de quatre mesos i la seva finalització està prevista per a finals de maig. La coordinació entre la regidoria de mobilitat, la policia local i l'empresa adjudicatària de les obres intentarà minimitzar l'impacte que ocasionaran dites obres a la vida quotidiana dels residents i comerciants del poble.

Els trams afectats per l'execució de les esmentades obres són els que van des de l'encreuament del carrer Sant Esteve fins l'encreuament del carrer Sant Jacint, tenint en compte que no s'actuarà en tots els encreuaments  al mateix temps.

El projecte es pot consultar a les dependències municipals en horari de 09.00 a 13.00 hores.

Les incidències que puguin sorgir durant l'execució de les obres s'intentaran resoldre amb la màxima celeritat possible.

No obstant la realització de les obres ha de permetre l'inici d'unes millores necessàries per a un poble tant estimat com el nostre. Una millora urbana per a prioritzar les necessitats dels vianants de tota la zona i alhora ser un carrer que compleixi amb les  necessitats de gaudir de l'espai urbà al mateix temps que donar els serveis necessaris amb la major flexibilitat possible, a un carrer de tanta rellevància tant per a nosaltres mateixos com per als visitants.

A tothom gràcies per endavant  per la seva col·laboració i comprensió.

 

Aquesta es la zona afectada: 


Quedarà així: