CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

A4 - Perfil i trajectòria professional dels responsables dels diferents òrgansMontserrat Morlà Subirats
BatlessaEm dic Montse Morlà. Vaig néixer a Maó l'any 1966. La meva infantesa l'he viscuda entre Es Migjorn i Alaior. Als 11 anys vaig anar a viure a Maó, on vaig estudiar al IES Joan Ramis i Ramis. Posteriorment vaig fer la carrera de magisteri a Palma de Mallorca a la UIB. Acabada la carrera, durant els estius treballo com a guia turística a la vegada que curso 1r de Turisme a la UIB. L'any 1991 trec les oposicions de mestra d'educació física i em destinen 2 cursos al CEIP Sa Graduada de Maó. A partir de l'any 1993 començo a treballar al CEIP Sant Lluís i un any després vinc a viure a s'Atalaia de Binibèquer Nou. Les meves aficions sempre han  estat relacionades amb el món de l'esport, practicant diversos esports com a federada.
La meva implicació en el món de la política comença al març de l'any  2015, tot i que durant l'anterior legislatura vaig participar activament en diversos actes reivindicatius en l'àmbit de l'educació.
A més de la batlia duc l'àrea d'esports i joventut.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------M. Teresa Martínez Martínez
1a Tinenta de Batlia 


María Teresa Martínez Martínez “Maite”, neix a Madrid el 6 de maig de 1953, on passa la seva infància i joventut fins que l'any 1994 es trasllada a viure a Menorca. És llicenciada en Filosofia per la UNED.
Després de realitzar diverses funcions dins l'empresa privada, el 1985 per mitjà d'un concurs oposició ingressà en l'Administració General de l'Estat, en el cos d'auxiliars administratius. La seva primera destinació va ser el Ministeri d'Educació i Ciència, on va exercir el lloc de secretària del Director General de Recerca. L'any 1990 va sol·licitar plaça en el Ministeri d'Assumptes Socials, on, com a cap de negociat, va col·laborar en l'elaboració del primer cens de fundacions de l'Estat. Un cop a Menorca, va exercir com a cap de negociat i informació a la Gerència Regional del Cadastre d'Illes Balears, a Maó (Ministeri d'Economia i Hisenda), funcions que va exercir fins a la seva jubilació per incapacitat, el 2004.
La seva implicació social i política la porta a formar part de diferents plataformes i organitzacions en defensa dels drets socials i ambientals, entre elles l'Agenda Local 21 de Sant Lluís amb el càrrec de representant durant 2016-2017 i del Gob, com a membre de la Junta Directiva de 2014 a 2017 i de la seva Comissió Permanent durant el 2017, activitats a les quals ha hagut de renunciar a l'assumir el càrrec de regidora. És part del cercle de Podemos de Sant Lluís i col·laboradora activa de l'Agrupació d'Electors Volem Sant Lluís, creada amb l'objectiu d'oferir una alternativa política a la ciutadania
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joan Miquel Pons Sintes
2n Tinent de BatliaEm dic Joan, vaig néixer l'any 1963 i he passat la meva infantesa a Alaior. Vaig estudiar el batxillerat a l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó. Professionalment m'he dedicat a la bijuteria i posteriorment al sector nàutic. En ambdós casos tant per compte aliena com després com a empresari. Arrel de la creació a Sant Lluís del cercle de Podemos, vaig començar a implicar-me en temes polítics ara fa dos anys, tot i que anteriorment havia estat implicat a la PAH Menorca. Partint d'aquests antecedents és quan al municipi formem l'agrupació Volem Sant Lluís i inicio la meva etapa política que afronto amb moltes ganes, il·lusió i responsabilitat per tal d'ajudar al poble de  Sant Lluís en la mesura de les meves possibilitats.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Remigio Lora Buzon
3r Tinent de Batlia 
Em dic Remi Lora, vaig néixer a Marchena (Sevilla) l'any 1958. Des de l'any 1960 visc a Menorca. Vaig estudiar Maestria Industrial i sóc mestre artesà pel Govern Balear, en l'ofici de ceramista. Des de l'any 1977 sóc emprenedor en l'art de la ceràmica. La meva trajectòria política va començar l'any 1974, durant la dictadura franquista,  amb el 1er Sindicat Juvenil d'estudiants de Menorca. Era membre del secretariat de les Joventuts de la Guàrdia Roja (juventuts del Partit del Treball). Al meu pas per l'exèrcit vaig pertànyer a l'Unió Demòcrata Militar, formant part d'una cèdula política a la província de Leon.  L'any 1981 vaig ingressar al PSM. A la legislatura de l'any 1991, vaig entrar com a regidor a l'ajuntament de Maó per l'Entesa de l'Esquerra. Des de l'any 2005 sóc regidor de l'ajuntament de Sant Lluís i actualment sóc el 3r Tinent de Batle per l'agrupació d'electors de volem Sant Lluís.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Cristóbal Coll Alcina
RegidorCristóbal Coll Alcina, (Sant Lluís 24 d'agost del 1981). Neix en el si d'una família emprenedora, allà és on va aprendre que el treball, la dedicació, l'honradesa i la il·lusió són la base per aconseguir els objectius marcats per un mateix.
Comença la seva formació bàsica al Col·legi Públic de Sant Lluís, passant a estudiar l'ESO, Batxiller Tecnològic i el Tècnic Superior en Administració i Finances, més tard a la UIB va realitzar estudis de Ciències Empresarials, actualment segueix amb la seva formació realitzant cursos d'idiomes o diversos relacionats amb la gestió d'equips de treball i la millora tècnica i administrativa de l'empresa privada.
Des de juny de 2003 és regidor de l'Ajuntament de Sant Lluís, durant el període comprès del 11/06/2011 fins 13/06/2015 exercí de Batle del nostre municipi; en les passades eleccions va ser cap de llista del Partit Popular i actualment exerceix l'oposició des de les files d'aquest grup polític. Pel que fa a la direcció d'òrgans interns del Partit Popular ha estat secretari general de Noves Generacions de Menorca, també ha estat Secretari Nacional de discapacitat de Noves Generacions, ha estat president de la junta local del Partit Popular de Sant Lluís i membre de la junta Insular del Partit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pedro Tudurí Mercadal
Regidor 

Pedro Tudurí Mercadal, (Maó, 5 de juliol de 1962).
És tècnic especialista en electricitat i electrònica. Posteriorment es formà en diferents cursos específics d’instal·lació i reparació de maquinària d’hosteleria, climatització i també en instal·lació d’equips d’energia solar tèrmica. Durant 30 anys va treballar en una empresa menorquina d’instal·lació i reparació de maquinària d’hosteleria i de restauració. 

Des de l’any 2007 és regidor de l’oposició, amb el Partit Popular, treballant molt activament i participant a totes les reunions programades pel consistori, en especial a l’Agenda Local 21.
De l’any 2011 al 2015, va ser primer tinent de batle, tresorer i regidor de Medi Ambient, Brigada Municipal d’Obres, d’Indústria i Polígon Industrial, de Participació Ciutadana i d’Urbanitzacions.Actualment exerceix el seu càrrec de regidor a l’oposició.
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------M. Dolores Tronch Folgado
Regidora---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

Daniel Mercadal Stevenson
Regidor


 

Daniel Mercadal Stevenson ( Sant Lluís , 14 d'octubre 1994) . Va realitzar els seus estudis de primària , de secundària i ara és Tècnic Superior en Administració i Finances on va finalitzar els estudis el 2015. Ha seguit la seva formació a través de cursos d'idiomes, com el francès , a l'Escola Oficial d'Idiomes.
Ha treballat en diferents sectors , com el de l'hosteleria i posteriorment d'administratiu a diverses empreses menorquines .
Amb una vocació política des de molt jove , es va afiliar al Partit Popular l’any 2010 . Des 2012 és president de Noves Generacions de Sant Lluís , és membre de la junta insular i local del Partit Popular , i ha estat Vicesecretari d'afiliació
de Noves Generacions de Menorca .
Des de juny de 2015 és regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Sant Lluís on exerceix la tasca d'oposició des d'aquest grup polític.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Elvira Capó Garcia
Regidora 

Elvira Capó García, nascuda a Ciutadella de Menorca, està casada i té un fill.

Els  seus  estudis són: Diplomatura en Tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques (TEAT), Diplomatura en Ciències Econòmiques i Empresarials i és Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. A més, està cursant un Màster en Fiscalitat.

L’experiència professional l’ha desenvolupada íntegrament a l’Administració Local, primer a l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca com a funcionària de carrera, on, del període que va de l’any 2000 al 2008 va fer les funcions de Tresorera. L’any 2008, al mes de juny, va iniciar una nova etapa a l’Ajuntament de Sant Lluís amb el càrrec de Directora dels Serveis Econòmics, tasca que ha desenvolupat fins el mes de juny de 2015.

Actualment és regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Sant Lluís.
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Francisco Olives Salas
Regidor 

Em dic Francisco Olives Salas, Francesc per familia, amics i companys. Vaig néixer a s’antic Hospital Municipal de Maó l’any 1968, però som Santlluïsser de tota sa vida, com ho eren també es meus pares. Estic casat i tenc dos fills. Vaig estudiar s’E.G.B. a n’es Col.legi Públic de Sant Lluís, i es B.U.P. i es C.O.U. a s’Institut Joan Ramis i Ramis de Maó. Som Llicenciat en Dret per s’U.N.E.D. Professionalment estic vinculat a n’es sectors de s’Administració de Justícia i sa Docència. Actualment som Advocat, amb despatx professional a Sant Lluís. Fa once anys que som Professor-Tutor de sa meva Universitat, de sa que també som membre d’es claustre d’es Centre Associat de ses Illes Balears.
 
Sa darrera legislatura vaig ser Regidor de Governació i Cultura de s’Ajuntament de Sant Lluís, a on vaig arribar com a independent amb sa candidatura d’en Tóbal (Partit Popular), fent feina amb il.lusió, honestedat i responsabilitat… Estic molt content de s’experiència viscuda tot aquest temps al servei d’es meu poble, per es qui continuï treballant ara com a Regidor a s’oposició, amb s’equip d’en Tóbal.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sílvia Pérez de la Vega
Regidora  

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Antoni Garcia Romero
Regidor
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Llorenç Carretero Tudurí
RegidorLlorenç Carretero Tuduri, va néixer l'11 de juliol de 1957 a Maó. Actualment és es segon tinent de batlessa i el regidor de Medi Ambient, Turisme, Urbanitzacions i Poligono Industrial. 
Cursà els seus estudis a Maó, acabant es graduat escolar. Profesionalment és bisuter. 
Separat amb tres fills, va assolir es càrrec de regidor l'any 91, a l'oposició sent membre del P.S.O.E.
L'any 95 entrà a formar part de s'equip de govern, gestionant ses àrees d'Esports, Cultura, Educació i Festes. Presentà sa seva dimissió es 21 de setembre del 1997.
L'any 99 va ser cap de llista des P.S.O.E. i mitjançant pacte amb independents, assolí s'alcaldia. Es juliol de 2001, deixà s'alcaldia, i passà a ser Primer Tinent de Batle. L'any 2003 tornà a presentar-se i amb el pacte, assolí s'Alcaldia. L'any 2007, aquesta vegada amb pacte amb PSM, repetí alcaldia. El 2011 passà a s'oposició.
El 2015 va ser es candidat des PI (Proposta per les Illes) a s'alcaldia, i entrà a formar part de s'equip de govern mitjançant l'actual pacte de govern, Volem Sant Lluís, PSOE i PI.