CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     
  609 802 931: Nou servei d'informació en temps real a través d'smartphone de l'Ajuntament de Sant Lluís
L'Ajuntament de Sant Lluís acaba d'engegar una nova eina de comunicació amb la ciutadania.

609 802 931: Nou servei d'informació en temps real a través d'smartphone de l'Ajuntament de Sant Lluís

609 802 931: Nou servei d'informació en temps real a través d'smartphone de l'Ajuntament de Sant LluísL'Ajuntament de Sant Lluís acaba d'engegar una nova eina de comunicació amb la ciutadania. Es tracta d'un servei d'enviament d'informació de l'Ajuntament EN TEMPS REAL a través de les aplicacions Whatsapp i Telegram. Tot aquell que vulgui i disposi d'un smartphone podrà donar-s'hi d'alta amb un sol clic i de forma gratuïta.

Com? Doncs simplement enviant un missatge només amb la paraula ALTA a través de Whatsapp o Telegram (només una de les dues aplicacions) al número 609 802 931. En un breu termini (màxim de 72 hores) es rebrà un missatge de benvinguda i de seguida començarà a rebre un ampli ventall d'informació d'interès del municipi de Sant Lluís (concerts, exposicions i altres actes, terminis de pagament de taxes, d'inscripció a activitats, de lliurament de documentació per a subvencions, possibles emergències i un llarg etcètera).

Hem de tenir en compte que no és una eina a través de la qual les persones puguin comunicar-se amb l'ajuntament, per la qual cosa els missatges no podran ser contestats.

Per què Whatsapp o Telegram? Perquè tot i que potser ens agrada més la filosofia que hi ha darrere Telegram, així com les possibilitats que ofereix, som conscients que Whatsapp és l'eina de comunicació per excel·lència per a tot aquell que tingui un smartphone, i un dels objectius d'aquest servei és arribar al màxim de gent possible.

Esperem que gràcies a aquest nou servei la informació municipal arribi de forma més fluïda a la ciutadania."